O Apartmanu

Mi smo vlasnici celog sprata zgrade u Nea Flogiti zbog toga garantujemo miran i kvalitetan odbor.
Na spratu se nalaze dva šestokrevetna apartmana, IN1 i IN2 sa po 45m2 (jedan pored drugog). U mirnoj ulici Sofias Vempo, na 300m od plaže.

Apartmani su opremljeni kompletnom kuhinjom, internetom, klima uređajima, srpskom TV.

Svaki apartman poseduje spavaću sobu sa bračnim krevetom i posebnim krevetom, dnevnu sobu sa dvosedom i foteljom( koji su rasklopivi), kuhinju, kupatilo, pvc prozore sa komarnicima.

Prostrana terasa 14m2 sa bočnim pogledom na more. 

Pano360 Virtuelna tura, je najlakši način da svaki prostor doživite kao da se tamo nalazite. Zboog toga smo Vam i omogućili da na apartmanihalkidiki.com sajtu prošetate kroz naše objekte. Klikom na sliku sa leve strane vodimo Vas u virtualni obilazak našeg apartmana.

Prošetajte našim objektom FLOGITA IN 1
GOPR2967_GPR aerate
GOPR2967_GPR aerate
GOPR2967_GPR aerate
GOPR2967_GPR aerate
GOPR2967_GPR aerate
GOPR2967_GPR aerate
Ukoliko idete prvi put u Grčku ili se nesnalazite dovoljno dobro u strainm zemljama pomoćićemo Vam kako da nas pronađete.

Ako  posedujete telefon sa operativnim sistemom novije generacije
(Android, Ios ) i imate instaliranu aplikaciju Google Maps, pritiskom na dugme sa desne strane Vaš uređaj će Vas odvesti direktno do naših apartmana.
Flogita001

Ukratko o Nea Flogiti

Nea Flogita je atraktivno turističko mesto u centralnom delu poluostrva Halkidiki, 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Nalazi se između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka.

Rezervišite Vaš smestaj

Kontakt

nenad.nejkovic@gmail.com
+381 63 869 08 08
igorpotic76@gmail.com
+381 64 897 92 18

Pratite nas

Sva prava zardžana © 2020 Pano360